vind je het telen van bloemen lastig? Wij helpen je graag! Met onze kiemkrachtige zaden kan iedereen bloemen telen en ga jij een tuin vol bloemen creeren!

bloemenzaden

In 2021 lanceerde Do It Yourselves haar eigen duurzame zadenlijn met inmiddels ruim 75 soorten bloemen! De mooiste selectie bloemenzaden met soorten die uitbundig bloeien, lang staan op de vaas en van nut zijn voor insecten zoals bijen, hommels en vlinders. Alle bloemenzaden zijn door ons zelf met zorg en aandacht opgekweekt en geoogst. Hierdoor hebben onze bloemenzaden een zeer goede kiemkracht. Het schonen en verpakken vindt ook plaats op eigen erf en land in de Achterhoek. Wij geloven in lokaal en een korte keten! 

Alle bloemenzaden zijn voorzien van een illustratie, zelf getekend door Marloes. Zo begint de voorpret al bij het uitzoeken van de bloemenzaden.

zomer

Ook wij genieten graag van onze zomervakantie. Bestelling worden niet verzonden tussen woensdag 17 juli en woensdag 7 augustus. Je kunt wel gewoon een bestelling plaatsen, maar verzending laat dus wat langer op zich wachten. Fleurige groet! Marloes & Wouter

een cadeautje om te ontvangen

Wij werken met vaste verzenddagen: woensdag en zaterdag. In het laagseizoen in juni en juli verzenden wij 1 keer in de week de webshop bestellingen. Op deze dagen pakken wij je bestelling met veel aandacht voor je in, zodat elke bestelling een cadeau is om te ontvangen! Door drukte kan verzending soms een aantal dagen langer op zich laten wachten. Wil je mijn boek 'de Pluktuin' of 'Bloemen zaaien' sneller in huis hebben, dan kan je mijn boek ook bij je lokale boekhandel bestellen!

Producten

Filters

Toont 1-2 van 2 producten

plukgeluk nieuwsbrief

Krijg 10x per jaar onze inspirerende nieuwsbrief in je inbox met tips voor je (pluk)tuin voor dat moment. Schrijf je nu in!  Klik hier om je in te schrijven!

'Superleuk om al je tips en foto’s te lezen op Insta! Een feest om te zien wat een mooi bedrijf jullie hebben opgezet.'

aug 2023

" Vorig seizoen heb ik ook n bestelling gedaan, super tevreden met jullie zaadjes!! "

aug 2023

" Zulke sterke zaden! Heb bij meerdere bedrijven besteld, maar over jullie zaden ben ik het meest te spreken. "

maart 2023

" Ik ben zo blij met jullie zaden! Mijn pluktuin ziet er geweldig uit! "

aug 2023

" Als ik even niet meer weet hoe het zit met het kweken van al die plantjes, heb ik gelukkig het boek De Pluktuin en cursus van Marloes nog! "

febr 2023

" Ik heb vandaag de zaden binnen gekregen. Wat leuk dat je er een cadeautje bij hebt gedaan! En wat zoo leuk is, over dat zakje heb ik getwijfeld en nu gekregen, bedankt! "

jan 2023

Ik ontving gisteren mijn bestelling, wat mooi! Ik werd er zo blij van! Kan niet wachten om van t voorjaar een stukje pluktuin te maken. Dank je wel! "

dec 2022

" Zo leuk om jullie te ontdekken. Een soort mini Nederlandse Floret! Echt heel gaaf! "

nov 2022

" Jullie zijn een voorbeeld voor velen. Ga zo door! "

nov 2022

" Een pakketje van jullie ontvangen is echt een feestje! "

nov 2022

onze filosofie

lokaal geteeld

Al onze bloemenzaden worden geteeld op onze boerderij in de Achterhoek. Doordat we alle planten zelf opkweken en de zaden zelf oogsten, weten we precies wat er gebeurt met de grond en planten.

natuurvriendelijk

Uitgangspunt is dat we continue proberen om meer te geven dan te nemen:- ons handelen voedt de bodem
- we gebruiken geen bestrijdingsmiddelen, pesticiden of kunstmest
- tijdens het bewerken van het land laten we de bodem zoveel als mogelijk met rust.

duurzame verpakking

We verpakken onze zaden in houtvrije zakjes gemaakt van landbouwafval. Gedrukt in Nederland. De zakjes mogen in de compostbak.