De bloemenzaden van al onze favoriete eenjarige en tweejarige bloemen en vaste planten vind je in de webshop! De bloemenzaden zijn allemaal door ons zelf opgekweekt, geoogst, geschoond en verpakt op ons eigen erf en land in de Achterhoek. Wij geloven in lokaal en een korte keten.

Wij werken met vaste verzenddagen. Wij verzenden bestellingen op woensdag en vrijdag. Op deze dagen pakken wij je bestelling met veel aandacht voor je in, zodat elke bestelling een cadeau is om te ontvangen! Wil je mijn boek 'de Pluktuin' sneller in huis hebben, dan kan je mijn boek ook bij je lokale boekhandel bestellen!

Bestellingen boven de 35,- euro ontvangen een extra zakje bloemenzaden cadeau! 

Producten

Filters

Toont 1-20 van 41 producten

plukgeluk nieuwsbrief

Krijg 10x per jaar onze inspirerende nieuwsbrief in je inbox met tips voor je (pluk)tuin voor dat moment. Schrijf je nu in!  Klik hier om je in te schrijven!

nov 2022

Zo leuk om jullie te ontdekken. Een soort mini Nederlandse Floret! Echt heel gaaf!

nov 2022

Jullie zijn een voorbeeld voor velen. Ga zo door!

okt 2022

Een pakketje van jullie ontvangen is echt een feestje!

febr 2023

Als ik even niet meer weet hoe het zit met het kweken van al die plantjes, heb ik gelukkig het boek De Pluktuin en cursus van Marloes nog!

jan 2023

Ik heb vandaag de zaden binnen gekregen. Wat leuk dat je er een cadeautje bij hebt gedaan! En wat zoo leuk is, over dat zakje heb ik getwijfeld en nu gekregen, bedankt!

dec 2022

Ik ontving gisteren mijn bestelling, wat mooi! Ik werd er zo blij van! Kan niet wachten om van t voorjaar een stukje pluktuin te maken. Dank je wel!