bloemenzaden

Komende weken worden de zaden in de webshop steeds verder aangevuld en worden nieuwe soorten toegevoegd! Vanaf donderdag 31 augustus zullen alle (nieuwe) soorten online staan en start de verkoop van het nieuwe zadenseizoen! Dit jaar breiden we ons assortiment uit met maar liefst 20 nieuwe soorten: je vindt in onze collectie ruim 70 verschillende  soorten bloemenzaden.

Onze zadenlijn bestaat uit soorten die van nut zijn voor insecten, bijen, hommels en vlinders, die uitbundig bloeien en lang staan op de vaas.
De bloemenzaden zijn opgekweekt, geoogst, geschoond en verpakt op ons eigen erf en land in de Achterhoek. Wij geloven in lokaal en een korte keten!

Wij werken met vaste verzenddagen: woensdag en vrijdag. Op deze dagen pakken wij je bestelling met veel aandacht voor je in, zodat elke bestelling een cadeau is om te ontvangen! Door drukte kan verzending soms een aantal dagen langer op zich laten wachten. Wil je mijn boek 'de Pluktuin' sneller in huis hebben, dan kan je mijn boek ook bij je lokale boekhandel bestellen!

Producten

Filters

Toont 1-1 van 1 producten

plukgeluk nieuwsbrief

Krijg 10x per jaar onze inspirerende nieuwsbrief in je inbox met tips voor je (pluk)tuin voor dat moment. Schrijf je nu in!  Klik hier om je in te schrijven!

aug 2023

Superleuk om al je tips en foto’s te lezen op Insta! Een feest om te zien wat een mooi bedrijf jullie hebben opgezet.

aug 2023

Vorig seizoen heb ik ook n bestelling gedaan, super tevreden met jullie zaadjes!!

aug 2023

In ben zo blij met jullie zaden! Mijn pluktuin ziet er geweldig uit!

aug 2023

Zeer tevreden met jullie zaden! We genieten nu van een overvolle pluktuin!

maart 2023

Zulke sterke zaden! Heb bij meerdere bedrijven besteld, maar over jullie zaden ben ik het meest te spreken.

febr 2023

Als ik even niet meer weet hoe het zit met het kweken van al die plantjes, heb ik gelukkig het boek De Pluktuin en cursus van Marloes nog!

jan 2023

Ik heb vandaag de zaden binnen gekregen. Wat leuk dat je er een cadeautje bij hebt gedaan! En wat zoo leuk is, over dat zakje heb ik getwijfeld en nu gekregen, bedankt!

dec 2022

Ik ontving gisteren mijn bestelling, wat mooi! Ik werd er zo blij van! Kan niet wachten om van t voorjaar een stukje pluktuin te maken. Dank je wel!

nov 2022

Zo leuk om jullie te ontdekken. Een soort mini Nederlandse Floret! Echt heel gaaf!

nov 2022

Jullie zijn een voorbeeld voor velen. Ga zo door!

okt 2022

Een pakketje van jullie ontvangen is echt een feestje!