De bloemenzaden van al onze favoriete bloemen staan vanaf nu weer in de webshop! De bloemenzaden zijn allemaal door ons zelf opgekweekt, geoogst, geschoond en verpakt op ons eigen erf en land in de Achterhoek. Wij geloven in lokaal en een korte keten.

Wij werken met vaste verzenddagen. Vanwege het werk in de pluktuin, verzenden wij momenteel alle bestellingen op woensdag en vrijdag. Op deze dagen pakken wij je bestelling met veel aandacht voor je in, zodat elke bestelling een cadeau is om te ontvangen! Wil je mijn boek 'de Pluktuin' sneller in huis hebben, dan kan je mijn boek ook bij je lokale boekhandel bestellen!


In de winter, als er weinig tot geen insecten zijn, eten vogels vooral zaden van verschillende planten. Zaden bevatten veel energie. Verschillende planten hebben zaden waar de vogels in de wintermaanden dol op zijn. Wil jij graag meer vogels in je tuin en de vogels helpen in de winter? Plant dan volgend seizoen meer planten met zaden in je tuin. Puttertjes zijn bijvoorbeeld dol op de zaden van de inheemse kaardebol. En meesjes bezoeken graag de uitgebloeide planten van de papavers, wilde peen, gele kamille, zonnebloem, ganzebloem en rudbeckia!

Producten

Filters

Toont 1-1 van 1 producten

plukgeluk nieuwsbrief

Krijg 10x per jaar onze inspirerende nieuwsbrief in je inbox met tips voor je (pluk)tuin voor dat moment. Schrijf je nu in!  Klik hier om je in te schrijven!

nov 2022

Zo leuk om jullie te ontdekken. Een soort mini Nederlandse Floret! Echt heel gaaf!

nov 2022

Jullie zijn een voorbeeld voor velen. Ga zo door!

okt 2022

Een pakketje van jullie ontvangen is echt een feestje!