1 september: einde plukseizoen 2020

Het einde van een geweldig plukseizoen is daar! Na een prachtige zomer, met heel erg veel plukbloemen en plukkers, is de pluktuin nu weer gesloten voor publiek. De bloemen in de tuin zijn op, en de planten gaan langzaam in rust. Tot volgend jaar!


4 juni: start plukseizoen 2020

De tuin zal vanaf donderdag 4 juni 2020 weer vol in bloei staan en haar poort weer openen. De pluktuin is open tot begin september.

Pluk zelf een mooi boeket, vers uit te tuin en samengesteld met de mooiste seizoensbloemen. Geteeld in de volle grond, en zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Duurzaam dus. Die kan je komen plukken in de fantastische pluktuin in Winterswijk! Een tuin van ruim 200 m2, waar de mooiste bloemen - ruim 100 verschillende soorten - worden verbouwd.

De pluktuin is van donderdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Je kan dan langs komen om zelf een vers boeket te plukken! Het adres is
Olden Goorweg 6 in Winterswijk. De pluktuin ligt net buiten de bebouwde kom, aan een zandweg. De tuin is te bereiken via het poortje in de weg. Welkom!