plukgeluk zadenlijn

Een zadenlijn met de mooiste selectie bloemenzaden voor jouw (pluk)tuin. Duurzaam geteeld op Nederlandse bodem in de Achterhoek. Hiermee helpen wij jou bij het telen van duurzame (pluk)bloemen. Op een duurzame manier, samen met jou en de natuur. Want wij houden van weelderige en natuurlijke tuinen, waar de planten lekker hun gang kunnen gaan. Met een natuurlijke (pluk)tuin draag jij direct bij aan meer biodiversiteit en leefgebied voor vogels, insecten en kleine zoogdieren.

De zadenlijn bestaat uit een- en tweejarige en vaste bloemensoorten. Zaden die bijdragen aan de natuur: inheemse en andere waardevolle soorten. We lanceren de eerste 40 soorten, 2 bloemenmixen en 2 verschillende zadenboxen.

Alle bloemenzaden zijn voorzien van een illustratie, zelf getekend door Marloes. Zo begint de voorpret al bij het uitzoeken van de bloemenzaden!

Vanaf deze winter gaan wij een groot nieuw teeltveld inrichten, zodat we jullie volgend jaar van nog veel meer prachtige bloemensoorten kunnen voorzien.

ansichtkaarten

En heb je geen tijd om bloemen te komen plukken of zelf te zaaien?

Dan zijn er de prachtige ansichtkaarten en posters met illustraties van bloemen uit de pluktuin. Het gevoel dat verse bloemen bij mij oproept, leg ik graag vast in mijn illustraties. Het tastbaar maken. Speciaal voor jou!


De collectie ansichtkaarten is te bekijken en te koop in de online shop op deze website.