UA-38662440-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

NIEUWS

 

April heeft ontzettend veel mooi en warm weer gebracht! Het was, zoals elk jaar, even hard door werken, maar voordat het zomerse weer losbarstte waren alle zaden gezaaid en was al het pootgoed uitgeplant. Dit jaar heb ik veel nieuwe soorten gezaaid waardoor ik nog mooiere combinaties kan maken. En de dahlia's staan er zelfs al in. Nu is het vertrouwen hebben in de natuur...en wachten ...

_________________

Februari...het begint weer te kriebelen. De postbode heeft een doos vol met kleurige zakjes met zaadjes gebracht. Vorige week heb ik mijn vensterbanken omgetoverd tot plantenkwekerij. En het eerste frisse groen ontvouwd zich al. Zoals de lathyrus en wilde lupine. En dit is nog maar het begin, van héél erg veel plantjes die ik allemaal in februari en maart ga kweken.

_________________

 

435 volgers

van STREEK

 Do It Yourselves heeft een eigen productlijn die geheel in eigen hand wordt ontworpen en vormgegeven. De creatieve kracht achter DIY is Marloes Bijlsma, illustrator en ruimtelijk ontwerper. De productlijn bestaat uit papierenproducten van hoge kwaliteit, alle producten worden met zorg samengesteld. De productlijn bestaat onder andere uit ansichtkaarten, A4 posters, notitieboekjes en inpakpapier. Inspiratie haalt Marloes uit de natuur, haar pluktuin en uit het buitenleven. 

 

Sinds december 2017 heeft DIY een eigen stenen winkel binnen het concept van STREEK. Van STREEK is combinatie van winkel en horeca, gelegen aan de Notaristuin 10 in Winterswijk (achter de HEMA). In de winkel werken 14 creatieve ondernemers samen. DIY combineert bij van STREEK haar eigen productlijn met unieke collecties - veelal van Nederlandse ontwerpers - tot een totaal concept.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merken die DIY voert zijn:

 

Uitgeverij Snor

LIEFKE magazine

Jurianne Matter

Creative Lab Amsterdam

Wold Waar

Studio Stationery

Veer & Moon

Kosmos Uitgevers

Bird and the bees