It'the season to sparkle_Do It Yourselves_Marloes BijlsmaIt'the season to sparkle_Do It Yourselves_Marloes Bijlsma

 

 

Wat je doet en ervaart blijft je bij. Wat je koopt en bezit verdwijnt al snel uit je bewustzijn......

_________________

 

SHOP

_______

Ik met Mia! 

AboutMeAboutMe

 

Marloes Bijlsma

 

Olden Goorweg 6

7108 AE Winterswijk

 

info@doityourselves.nl

06-15611105

Do It Yourselves is dé plek voor:

Tuinontwerpworkshops

Tuinonderhoud & advies

Schoolplein ontwerp

Speeltuin ontwerp

Gezellige workshops

 

Of het gaat om een geheel nieuwe inrichting, of om een aanpassing in de bestaande situatie...Do It Yourselves is dé plek voor al je vragen over tuinontwerp en het ontwerpen van schoolpleinen!

  

Leer, doe-het-zelf en laat je inspireren!! 

-------------------------------------- 

 

 

Neem vrijblijvend contact op!

 

435 volgers

 

Tuinworkshops

Wil jij ook graag een nieuw ontwerp voor je tuin of graag iets veranderen in je bestaande tuin? Maar wil je het maken van een tuinontwerp niet volledig uitbesteden aan een ontwerpbureau? Dan zijn de Tuinworkshops precies wat jij zoekt!

Do It Yourselves heeft een aantal workshops ontwikkeld waarin de kneepjes van het tuinontwerp stap voor stap worden behandeld. Je eigen tuin, of een deel ervan, ga je zelf transformeren tot een prachtige en persoonlijke plek. De workshops zijn apart of als serie te volgen. Je kan er voor kiezen om van begin tot eind zelf je eigen tuinontwerp te maken! Maar het is ook een mogelijkheid om tijdens de workshops voor jezelf te ontdekken wat jij belangrijk vindt in je tuin zodat je goed voorbereid het gesprek met een tuinontwerpbureau aan kan gaan. In beide gevallen kan ik je voorzien van de juiste adviezen.

 

De volgende workshops worden aangeboden:

 

Workshop Maak je eigen Tuinontwerp

Workshop Kleurschema & Beplantingsplan

Workshop Snoeien 

 

Een Tuinworkshop kan op ieder moment worden ingepland. Voor jou alleen, of voor een kleine groep (4 tot 6 cursisten). De persoonlijke begeleiding staat voorop, evenals het behandelen van alle vragen die je hebt over je eigen tuin. Vooraf vindt er altijd telefonisch een intakegesprek plaats (kosteloos en vrijblijvend), Daarnaast wordt er bij voorkeur gebruik gemaakt van foto's. Tijdens het intakegesprek wordt doorgenomen wat je aan wilt pakken in de tuin en welke vragen je hebt.

 

Worskop Tuinontwerp - Do It YourselvesWorskop Tuinontwerp - Do It YourselvesWorkshop Tuinontwerp - Do It YourselvesWorkshop Tuinontwerp - Do It Yourselves   

UA-38662440-1