UA-38662440-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

It'the season to sparkle_Do It Yourselves_Marloes BijlsmaIt'the season to sparkle_Do It Yourselves_Marloes Bijlsma

 

 

Wat je doet en ervaart blijft je bij. Wat je koopt en bezit verdwijnt al snel uit je bewustzijn......

_________________

 

SHOP

_______

Ik met Mia! 

AboutMeAboutMe

 

Marloes Bijlsma

 

Olden Goorweg 6

7108 AE Winterswijk

 

info@doityourselves.nl

06-15611105

 

 

Neem vrijblijvend contact op!

 

435 volgers

Opening pluktuin - Do It YourselvesHOERAAAA In het voorjaar van 2012 is mijn eigen pluktuin aangelegd en geopend!! Dit was al jarenlang een droom van mij...een veld vol met prachtige kleuren, gonzend van de bijen en hommels. En dat is gelukt. Het eerste seizoen was een groot succes. De ene prachtige kleur volgde de andere op: mijn eigen Field of Dreams! En ik kon plukken naar hartenlust. 

 

 

Plukseizoen 2017

De pluktuin is geopend voor plukkers!! In het Pinksterweekend is de poort van de pluktuin weer opengezet voor iedereen die graag een mooi boeket komt plukken.

 

Tuinregels:

De pluktuin is vanaf juni tot 14 augustus van donderdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Vanaf 14 augustus tot en met september is de tuin geopend op zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00 uur. Je kan dan langs komen om zelf een vers boeket te plukken! Er staat een werktafel waarin snoeischaren en bindtouw liggen (je eigen snoeischaar meenemen mag natuurlijk ook).

Een hand vol bloemen kost 4,- euro.

 

Bij de pluktuin kan je ook vaste planten, eenjarige planten en fruitplanten kopen (in het seizoen). Er staan oa soorten als Alchemilla mollis, diverse Geranium soorten, Verbena, Buddleja, Cosmea, Aardbeien, Frambozen en nog veel meer. Het sortiment wisselt door het seizoen heen, dus het is meer dan de moeite waard om geregeld te komen kijken. De planten kosten gemiddeld 75 cent per stuk ( de exacte prijzen staan in het stalletje).

Field of Dreams (pluktuin) - Do it Yourselves

 

 

 

 

Field of Dreams (pluktuin) - Do It Yourselves 

 

 

Field of Dreams (pluktuin) - Do It Yourselves