UA-38662440-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

NIEUWS

 

April heeft ontzettend veel mooi en warm weer gebracht! Het was, zoals elk jaar, even hard door werken, maar voordat het zomerse weer losbarstte waren alle zaden gezaaid en was al het pootgoed uitgeplant. Dit jaar heb ik veel nieuwe soorten gezaaid waardoor ik nog mooiere combinaties kan maken. En de dahlia's staan er zelfs al in. Nu is het vertrouwen hebben in de natuur...en wachten ...

_________________

Februari...het begint weer te kriebelen. De postbode heeft een doos vol met kleurige zakjes met zaadjes gebracht. Vorige week heb ik mijn vensterbanken omgetoverd tot plantenkwekerij. En het eerste frisse groen ontvouwd zich al. Zoals de lathyrus en wilde lupine. En dit is nog maar het begin, van héél erg veel plantjes die ik allemaal in februari en maart ga kweken.

_________________

 

435 volgers

Libelle Actie, Moeder & Dochter uitjes 

Libelle Actie_Do It Yourselves

 

Er gaat niets boven echte quality time met mams. Daarom verzamelden Libelle speciaal voor haar lezers de leukste uitstapjes voor moeders en dochters, natuurlijk mét korting. De workshop Tuinontwerp van Do It Yourselves is één van de uitjes die geselecteerd is!


Tuinontwerpen

Meer groen of juist minder, grote struiken of perken vol gekleurde bloemen - in deze workshop gaat u uw eigen droomtuin ontwerpen. U maakt een moodboard, leert een goede indeling te maken, en gaat naar huis met een ontwerp en advies om direct mee aan de slag te gaan. Een echte tuinontwerper helpt een handje bij het uitwerken van de ideeën. Stap voor stap verandert de tuin in een droomplek om ‘s zomers te ontbijten of te relaxen in het voorjaarszonnetje. Keuze uit de workshops TuinontwerpenKleurschema & beplantingsplan en Hoe beheer ik mijn tuin.


Duur: 2,5 uur
Waar? in Zutphen en Winterswijk. Kijk hier voor de workshopdata!
Prijs € 49,50 p.p. (i.p.v. € 65,-)
Inclusief Koffie, thee of appelsap uit eigen boomgaard met lekkers en materialen.

Extra: een do it yourselves mini-tuintje t.w.v. € 9,95

 

De Libelle Actie is geldig tot 1 juli 2013. 

Libelle Actie_Do It Yourselves