UA-38662440-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

NIEUWS

 

April heeft ontzettend veel mooi en warm weer gebracht! Het was, zoals elk jaar, even hard door werken, maar voordat het zomerse weer losbarstte waren alle zaden gezaaid en was al het pootgoed uitgeplant. Dit jaar heb ik veel nieuwe soorten gezaaid waardoor ik nog mooiere combinaties kan maken. En de dahlia's staan er zelfs al in. Nu is het vertrouwen hebben in de natuur...en wachten ...

_________________

Februari...het begint weer te kriebelen. De postbode heeft een doos vol met kleurige zakjes met zaadjes gebracht. Vorige week heb ik mijn vensterbanken omgetoverd tot plantenkwekerij. En het eerste frisse groen ontvouwd zich al. Zoals de lathyrus en wilde lupine. En dit is nog maar het begin, van héél erg veel plantjes die ik allemaal in februari en maart ga kweken.

_________________

 

435 volgers

Do It Yourselves verschijnt af en toe op een leuke manier in de media! Een selectie van de leukste berichten en de berichten waar ik het meest trots op ben plaats ik hier op mijn site.

 

Do It Yourselves in de Libelle!!                                                                                2012

In nummer 14 van de Libelle komt maar liefst een halve pagina over de Tuinworkshops van Do It Yourselves. Vanaf 28 maart 2012 ligt Libelle nummer 14 in de winkels.. Mis hem niet!!

 

 

Feestelijke opening natuurspeelplaats Winterswijk!                                      Woensdag 30 mei '12

Do It Yourselves is gevraagd kinderworkshops te verzorgen tijdens de opening van de hernieuwde speeltuin aan de Schimmelpennicklaan in Winterswijk! De workshops "maak je eigen insectenflat" en "vaas met bloemen" beiden met het thema natuur en buiten zijn gegeven. Het was een groot succes!! Een kleurrijke foto heeft de voorpagina van de Gelderlander, editie Achterhoek, gehaald!

 

Gelderlander voorpagina - Do It Yourselves