UA-38662440-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

NIEUWS

 

April heeft ontzettend veel mooi en warm weer gebracht! Het was, zoals elk jaar, even hard door werken, maar voordat het zomerse weer losbarstte waren alle zaden gezaaid en was al het pootgoed uitgeplant. Dit jaar heb ik veel nieuwe soorten gezaaid waardoor ik nog mooiere combinaties kan maken. En de dahlia's staan er zelfs al in. Nu is het vertrouwen hebben in de natuur...en wachten ...

_________________

Februari...het begint weer te kriebelen. De postbode heeft een doos vol met kleurige zakjes met zaadjes gebracht. Vorige week heb ik mijn vensterbanken omgetoverd tot plantenkwekerij. En het eerste frisse groen ontvouwd zich al. Zoals de lathyrus en wilde lupine. En dit is nog maar het begin, van héél erg veel plantjes die ik allemaal in februari en maart ga kweken.

_________________

 

435 volgers

Do It Yourselves verschijnt af en toe op een leuke manier in de media! Een selectie van de leukste berichten en de berichten waar ik het meest trots op ben plaats ik hier op mijn site.

 

Do It Yourselves in de Libelle!!

In nummer 14 van de Libelle komt maar liefst een halve pagina over de Tuinworkshops van Do It Yourselves. Vanaf 28 maart ligt Libelle nummer 14 in de winkels.. Mis hem niet!!

 

WINTERS! in Achterhoek Nieuws & Winterswijkse Weekkrant                           18 november 2012

WINTERSWIJK - Op zondag 25 november is het tijd voor Winters!, een eigentijdse winterfair
De verhuizing van DOT! naar de Wooldseweg, de vele uitnodigingen voor deelname aan diverse fairs en markten maakte dat Sabine Rensen van DOT! besloot diverse andere ondernemers te polsen om samen een fair op te zetten.
Iedereen was enthousiast en onder het motto samen staan we sterk was na een korte brainstorm het idee geboren. Samen met Foto Juf Lies, Do It Yourselves, Meis & Mees kinderkleding, MH-Styling en sportschool Van Emden ontstond er Winters! Een eigentijdse winterfair waar veel te zien is, maar vooral ook veel te doen! Niet alleen voor de volwassenen, maar juist ook voor de kinderen.
"Maak een rondje op de schaatsbaan (schaatsen aanwezig) en geniet van diverse lekkernijen. Laat je verwennen door diverse stylistes, vind een mooie outfit met bij passende accessoires en laat dit vooral vastleggen in een fotoshoot. Ook kun je diverse workshops volgen en als je een plattegrond en foto's meeneemt krijg interieuradvies (of verkoopstylingadvies) op maat. Daarnaast zul je veel originele ideeën en decoratie vinden om je huis mee te stijlen voor de gezellige decembermaand. Dit en nog veel meer zorgt voor een gezellige dag uit voor jong en oud…en maakt het zeker de moeite waard een kijkje te komen nemen. Bovendien is de entree gratis!", zo nodigen de organisatoren uit.
Winters! is zondag 25 november van 14.00 tot 21.00 uur bij DOT! aan de Wooldseweg 13-2 in Winterswijk.

 

Feestelijke opening natuurspeelplaats Winterswijk!                                         Woensdag 30 mei '12

Do It Yourselves is gevraagd kinderworkshops te verzorgen tijdens de opening van de hernieuwde speeltuin aan de Schimmelpennicklaan in Winterswijk! De workshops "maak je eigen insectenflat" en "vaas met bloemen" beiden met het thema natuur en buiten zijn gegeven. Het was een groot succes!! Een kleurrijke foto heeft de voorpagina van de Gelderlander, editie Achterhoek, gehaald!

 

Gelderlander voorpagina - Do It Yourselves