UA-38662440-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

It'the season to sparkle_Do It Yourselves_Marloes BijlsmaIt'the season to sparkle_Do It Yourselves_Marloes Bijlsma

 

 

Wat je doet en ervaart blijft je bij. Wat je koopt en bezit verdwijnt al snel uit je bewustzijn......

_________________

 

SHOP

_______

Ik met Mia! 

AboutMeAboutMe

 

Marloes Bijlsma

 

Olden Goorweg 6

7108 AE Winterswijk

 

info@doityourselves.nl

06-15611105

 

 

Neem vrijblijvend contact op!

 

435 volgers

 

Contact Do It Yourselves

De workshops worden op verschillende plekken gegeven.

Winterswijk

In Winterswijk maakt Do It Yourselves maakt gebruik van de sfeervolle workshopwinkel DOT! Deze is gelegen aan de Wooldseweg 13-II in Winterswijk, één van de uitvalswegen van het dorp. Vanaf hier ben je binnen enkele minuten in het buitengebied of in het centrum. Winterswijk is door de overheid aangewezen als Nationaal Landschap. Een bezoek aan het waardevolle cultuurlanschap van Winterswijk laat je direct begrijpen waarom...de unieke afwisseling van oude essen met houtwallen, beekdalen met prachtig slingerende beekjes en de veleoude boerderijen maken het Winterswijkse landschap een echte beleving. Een gebied dat je bij blijft..

Zutphen

Zutphen is een prachtige oude en sfeervolle Hanzestad, direct gelegen aan de mooie IJssel. Het is echt de ideale stad voor een gezellige dag uit!! De workshoplocatie ligt aan de Spitaalstraat nr 4, wat midden in het oude hart van Zutphen ligt. Kijk voor meer informatie over de workshoplocatie op www.hartjezutphen.com. Het centrum is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Elk half uur rijden er treinen vanaf Arnhem, Zwolle, Winterswijk en Apeldoorn naar Zutphen. Voor de auto is er ruim voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. En het grote voordeel van Zutphen..er worden nog lekker lage tarieven voor het parkeren gehanteerd. 

 

Leuke en inspirerende sites

www.tuinen.nl