UA-38662440-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

NIEUWS

 

April heeft ontzettend veel mooi en warm weer gebracht! Het was, zoals elk jaar, even hard door werken, maar voordat het zomerse weer losbarstte waren alle zaden gezaaid en was al het pootgoed uitgeplant. Dit jaar heb ik veel nieuwe soorten gezaaid waardoor ik nog mooiere combinaties kan maken. En de dahlia's staan er zelfs al in. Nu is het vertrouwen hebben in de natuur...en wachten ...

_________________

Februari...het begint weer te kriebelen. De postbode heeft een doos vol met kleurige zakjes met zaadjes gebracht. Vorige week heb ik mijn vensterbanken omgetoverd tot plantenkwekerij. En het eerste frisse groen ontvouwd zich al. Zoals de lathyrus en wilde lupine. En dit is nog maar het begin, van héél erg veel plantjes die ik allemaal in februari en maart ga kweken.

_________________

 

435 volgers

 

Leuk dat je er bent!

 

Ik ben Marloes Bijlsma en woon met mijn man (Wouter) en twee dochtertjes (Mia - 5 jaar en Sien - 0 jaar) in een wit boerderijtje met rood pannendak. Dit boerderijtje staat in het bijzondere Woold, een buurtschap van Winterswijk. Veel mensen vinden Winterswijk 'ver weg' en 'bijna het buitenland'. En waarschijnlijk is dat precies de reden waarom het hier zo heerlijk wonen is! Hier vind ik nog rust, ruimte, stilte, donkerte, samen, vrijheid, prachtige en unieke landschappen, cultuurhistorie en betrokkenheid. 

 

De plek waar ik woon vormt voor mij een groot deel van mijn inspiratie. Voor mijn baan - ik ben Ruimtelijk Ontwerper bij Rijkswaterstaat - reis ik veel door Nederland. Maar elke avond is het weer een groot genot om thuis te komen in Winterswijk... Hier werk ik graag in mijn moestuin, hang met een boek in mijn hangmat, zit met een kopje thee in de zon, pluk bloemen in mijn pluktuin, sta met een wijntje bij het kampvuur, etc.... En tijdens al deze bezigheden borrelen nieuwe ideeën bij mij op. Heerlijk!

 

Alles wat ik ontwerp, ontwerp ik met liefde. Ik heb altijd gehouden van papier, kaarten en bloemen! En dat zie je terug in mijn werk.